WAVE Development


WAVE Development

WAVE Development initieert en ontwikkelt duurzame energieprojecten voor derden en voor eigen risico. Dit doen we op basis van diverse technieken, binnen verschillende netwerken.

Projecten voor derden

U of uw bedrijf heeft interesse in het ontwikkelen of realiseren van een duurzaam energieproject. Het ontbreekt u echter aan tijd, kennis en ervaring op dit gebied. Wij hebben die kennis en ervaring wel in huis. Daarom nemen wij de zorg voor het ontwikkelen, bouwen en exploiteren van een duurzaam energieproject graag van u over. Zodat u zich kunt bezighouden met uw dagelijkse werkzaamheden. Zo hebben we reeds vele zonnestroom en waterkracht projecten gerealiseerd in heel Europa. Van de Apenheul tot aan de Pyreneeën.

‘Duurzaamheid’ is altijd het uitgangspunt in onze projecten.

Voldoet uw project aan dit criterium, dan gaan we op zoek naar die energietechniek(en) die het beste passen bij uw wensen. We zoeken de oplossing die bovendien het meeste rendement voor u oplevert. Ook nemen we de (financiële) risico’s die u loopt van u over, als u dat wenst.

Projecten voor eigen risico

Daarnaast ontwikkelen wij duurzame energieprojecten voor onze eigen rekening en risico. De kracht hierbij zit niet in de techniek of de financiering. Het zit in de creatieve wijze van modulering, doorzettingsvermogen en samenwerking.

Vanuit dit perspectief hebben wij de volgende energie investeringen reeds opgezet met verschillende partners :

WAVE Energy Divisies
Onze klanten over WAVE Energy

WAVE Energy heeft ons inzicht gegeven in de mogelijkheden voor onze organisatie op het gebied van Bio-energie. Zo hebben wij ons kunnen focussen op de juiste duurzame energie- oplossing voor ons bedrijf.

De heer J. Fleuren manager ZON Vastgoed, Venlo